Årets Plush Puppy hund 2016

Plush Puppy Norge gjentar suksessen fra i fjor og skal kåre årets Plush Puppy Hund 2016!

Påmeldingen er allerede avsluttet og under kan du se hvem som deltar

Slik kåres vinneren:

  1. Den som får flest «likes» etter endt konkurranse, kåres som vinner!
  2. Konkurransen går fram til 06 Juni klokken 23.59

Dette får vinneren:

  • Heder og ære
  • Krones som «Årets Plush Puppy hund 2016»
  • Gavekort på 1000 kroner
  • Pokal som synlig bevis

 

DISSE KAN DU STEMME PÅ:
(Hundene er listet i påmeldingsrekkefølge)


Navn: La-Min-So’s Ladies Knight elle Ace som han heter til vanlig
Eier: Vera Schjølberg
Om hunden: Dette er La-Min-So’s Ladies Knight elle Ace som han heter til vanlig. Han er en 2 år gammel Shetland Sheepdog i en farge som heter blue merle. Vi bruker kun Plush Puppy sine produkter til pels og tilskudd, og som dere ser – det gir vinnere :-). Ace er en snill gutt, som elsker å være med overalt, enten det er i skogen, i utstillingsringen eller i fri lek i hagen sammen med alle sine gode venner. 
Forhold til Plush Puppy:

 

 


 
Navn: Oxzar Amazing Bel`s Toffy, til daglig lyder han navnet Jonson
Eier: Nina Østli
Om hunden: Vår Yorkshire terrier som heter Oxzar Amazing Bel`s Toffy, til daglig lyder han navnet Jonson, er årets mestvinnende Yorkshire terrier her i Norge både 2015 og 2016. Han er også mest vinnende York på NKK sine utstillinger 2016.
Forhold til Plush Puppy: Med en rase som har stort fokus på pels, er jeg kjempe fornøyd med de produktene jeg har prøvd fra Plush puppy.

På vår rase er pels helt avgjørende og da er gode produkter viktig. Jeg starter med deres produkter allerede på de unge håpefulle valpene med god balsam spray. Den fungerer også utmerket på de voksne hundene som er i full pels. Den brukes i tørr pels, til daglig gjennombørsting og etter bad i våt pels.

Ingen av hundene har hatt noen form for hud reaksjon. Den fungerer så fint. Vi opplever flott og glansfull pels på hundene våre. Den er også super fin for å unngå statisk pels. Vi er så fornøyd med plush puppy.

 

 
 


 
Navn: Dhoki Apsos Enrique Iglesias og lyder navnet Charm til daglig
Eier: Bjørn og Wence Tønnesen
Om hunden: Dette er NUCH Mest vinner Gulltibe hann 2015 3 beste hannhund Nkk 2015 Dhoki Apsos Enrique Iglesias Tibetansk Terrier 5år og lyder navnet Charm til daglig Eier Bjørn Samuelsen bor på Frei i Kristiansund sammen med matmor Wenche og Fancy som er Charm’s darling av samme rase. Elsker å være med på det meste ut i skog og mark og ved sjøen bader mer en gjerne det er digg. På Utstillinger har han hatt topp resultater , skåret topp kritikk på pels Dette har ikke vært mulig om vi ikke har hatt disse supre produktene som Plush Puppy har ,som har vært med på å bevare pelsen i så god kondisjon .
Forhold til Plush Puppy: Yumega Show dog Yumega boost er et must 👍 Omg og div sjampo og balsam noe for utstilling og noe for ukentlig vask i mellom utstillinger Seabreeze olj er også kjekt å ha . Vår erfaring med disse produkter er helt topp for våre hunder😋 På helgas utstilling ble Charm BIG 3

 

 
 


 
Navn: Lindatorps Farore Fireborn med kallenavn Faro
Eier: Karen Jonine Marthinsen
Hvorfor skal Faro vinne? Min lille Faro fortjener å vinne fordi han trenger plushpuppy produkter I sin hverdag. Han er litt plaget av kløe, men med plushpuppy sensitiv shampo og yumega itchy så har det blitt så mye bedre. Ikke nok med det, men med plushpuppy så kan han løpe og herje I skog og mark, vannpytter og søle dammer så mye han vil, for skitten bare renner av med plushpuppy! Med deres produkter er det ingen grenser for hvor og hva Faro kan være med på!
Forhold til Plush Puppy: Jeg begynte med plushpuppy etter anbefaling fra oppdretter for litt over 1 år siden, og det er desidert det beste jeg noengang har prøvd og kommer aldri til å bytte til noe annet igjen. I alle år har jeg nedbarbert min chinese crested powder puff pga vanskelig pels, men etter jeg tok I bruk plushpuppy har pelsen hennes blitt en drøm å holde på med, og nå sparer vi til lang pels igjen! Det som også er så deilig med plushpuppy er at hundene kan være med overalt fordi pelsen blir så lett å holde I orden uansett værforhold og terreng. På hytten vår har vi bare kaldt vann ved mindre vi koker vannet. Men om sommeren holder det å bare å skylde med kaldt vann og søle og drit renner av. Veldig deilig å slippe å ha med hele badet når man drar på tur! Ellers har jeg alltid med meg Quick fix når jeg reiser rundt. Den er gull verdt for alt mulig. Og spesielt uhell på utstillinger! Jeg har handlet mye av Eva Lill og hu hjelper til med alt jeg trenger! Plushpuppy er her for å bli I dette huset!!

 

 
 


 
Navn: Beautiful Hope Dean
Eier: Lene Hellenæs 
Om hunden: Beautiful Hope Dean er en 1 år gammel Phalene hann som elsker livet
Forhold til Plush Puppy: Reiser mye på utstillinger og bruker Plush puppy produktene da de er utrolig gode og drøye i bruk

 

 
 


 
Navn: «Joey» (AmGrch CanCh Arctic Way Fame is Forever)
Eier: Suzanne Johansen
Om hunden: «Joey» er eid og oppdrettet av Ove-Martin Okan og Suzanne Johansen.
Forhold til Plush Puppy:

 

 
 


 
Navn: Gloslibråten Elly
Eier: Stine Mørkhagen
Om hunden: Jeg heter Stine Mørkhagen og eier verdens søteste cockerspaniel tispe som heter Gloslibråten Elly. Elly trener både agility, spor og lydighet, noe hun elsker!
Forhold til Plush Puppy: Samtidig er vi ofte på utstilling og det er ikke bare bare å holde henne så fin og hvit i pelsen, men med deres Herbal Whitening Shampoo holdes det sikkelig hvitt!! Vi
er veldig fornøyde med den, og kommer nok til å fortsette å bruke den og anbefale den til andre som har hunder med hvit pels!! 

 

 
 


 
Navn: Fjellbamsens Tir N’a Noir, til vanlig Charm
Eier: Linda Nordvik Østby
Om hunden: Charmy er en langhåret Sankt Bernhard på 19 mnd. Hun elsker å gå turer i skogen og være med på alt som skjer. Hennes bestevenn er Rocky, en Cairn terrier. Elsker å vise seg frem i utstillingsringen noe som har tilført henne to BIMog et BIR på 4 utstillinger i år. Men elsker også og ligge på fanget og kose.
Hvorfor skal Charm vinne? Fordi hun er en god reklame for deres produkter. Når vi stiller så får vi mye spm om hvordan jeg klarer og få henne så hvit. Så da forklarer jeg at jeg bruker deres produkter og er meget fornøyd og at det ikke lukter så parfyme av henne.
Forhold til Plush Puppy: Vi bruker deep cleansing shampoo With seaweed and green tea og herbal Whitening shampoo med ginseng. Charmy får en meget flott pels av disse produktene og de er drøye i bruk. Blir myk og fin i pelsen. Har fått skryt av dommer på dette etter at vi startet med deres produkter. Aldri mer tilbake til hva vi brukte før. Her har dere fått en fast kunde.

 

 
 


 
Navn: Magic Charm’s Busy Being Fabulous «BeBe»
Eier: Jill Jeanette Johansen (medeier: Jill Isabel Johansen)
Om hunden: BeBe er min lille skatt som alltid er glad i alle, barn, andre dyr, og ikke minst mennesker. Han synes alt er kult uansett hva det er bare så lenge han er sammen med meg 😊 Han er utrolig sosial, og alle som vil får både kos og nuss ❤ Han elsker utstilling, og når han skjønner jeg skal bade og style han så kommer han løpende…. JIPPI nå skal vi på tur igjen 😊 Den dagen vi skal dra på utstilling så er han i ekstase, bare logrer og er så happy 😊 Han gjør virkelig et inntrykk på de fleste vi møter med sitt herlige temperament ❤ BeBe og jeg har også vært på fotoshoot hvor bildene skal brukes til noe spennende senere i år. Han har gjort det utrolig bra på utstilling. Han er en flott hund, men som jeg alltid har sagt så har Plush Puppy produktene gjort det lille ekstra for oss. Det er virkelig prikken over I’en. Vi får alltid utrolig flotte kommentarer for pelsen, og det gjør meg selvfølgelig veldig stolt. Det er moro å vise en hund med flott pels, for det er noe med førsteinntrykket når en møter mennesker, entrer ringen osv..
Forhold til Plush Puppy: Jeg har brukt Plush Puppy i flere år, men det er først etter at BeBe kom at jeg virkelig begynte å få øynene opp for alle de ulike produktene deres. Jeg er en person som vil ha pelsen perfekt, og da begynte jeg å utforske de ulike produktene mer enn jeg tidligere har gjort. Og jeg skal si det gjør FORSKJELL på pelsen. Jeg begynte å teste de ulike produktene for å se hva som passet pelsen hans best, og nå er det bare moro å bade han når en ser det flotte resultatet 😊 Og jeg må si at jeg har fått utrolig god hjelp hver gang jeg spurt dere om noe… det er jeg evig takknemlig for. Det hjelper ikke med en fin hund i ringen og ikke pelsen er perfekt 😊 en må ikke glemme at det er helhetsinntrykket som teller, og da må den også være super. Jeg anbefaler alltid Plush Puppy så fort det kommer en spørsmål, for jeg vil også at andre skal lykkes med pels, uansett om det er til hverdags eller utstilling. Så jeg hjelper de også om de lurer på noe om produktene. Det høres ut som jeg skriver alt dette bare at det MÅ jeg gjøre, men det er ikke tilfelle… dette er fakta 😊

 

 
 


 
Navn: Milo – Sunnicos Milo Made To Love
Eier: Marita Frøyna
Forhold til Plush Puppy: Milo bruker mye av produktene til plush puppy, og vi bare elsker lukta. Volumising Spray er et must i huset vårt, den gir en så fluffy og god pels Vi tenker det er takket være de gode produktene til plush puppy at pelsen er så lettstelt, og alltid får ros av dommerne 🙂

 

 
 


 
Navn: Every Minute of Love Royal Rain «Kygo»
Eier: Helene Nilsen
Om hunden: Kygo en en ekstremt happy go lucky hund! Elsker alt med livet! En av Kygo’s favoritt ting er gjørmebad. Han er ikke typen til å små tusle oppi gjørma, men tar seg rett å slett et gjørmebad når mulighetene er der! Han elsker alt av aktiviteter, men agility er helt klar favoritten. Vi tilbringer også en del tid på utstillinger hvor han har gjort det utrolig bra!
Forhold til Plush Puppy: lush puppy har reddet oss i hverdagen til tross for all gjørmebading og røyteperioder! Han får en utrolig god og sunn pelskvalitet! Og en prikk over i’en er at de også lukter godt og holder det de lover! Vi er stor fan og faste plush puppy kunder! Vi elsker alle produktene og det går i alt fra yumega showdog- OMG- quick fix- white shampoo- puffydog og mye mye mer😄 Legger med litt bilder fra NKK Ålesund i helga hvor kygo dro med seg både Best i rasen og stor certet kun 16 mnd gammel 😃 Og kritikken var nok en gang » flott pels»!

 

 
 


 
Navn: Kompis
Eier: Fredrikke Haveland
Om hunden: Jeg ønske å melde på min kjære Fransk Bulldog i deres konkurranse, fordi han er en superduper klovn som elsker å være med på å ta morsomme bilder, og poserer med en gang kameraet blir tatt fram. Den perfekte «modell-hunden!»
Forhold til Plush PuppyVårt forhold til Plush Puppy er foreløpig ikke så stort, vi har handlet der et par ganger og er veldig fornøyd, så vi handler gjerne der igjen!