Om Plush Puppy Norge

Bak www.plushpuppynorge.no står Speratti by Veronica Helen Åsheim som overtok enerett på import av Plush Puppy til Norge i 2019. Vi selger både på denne nettsiden, men vi distribuerer også til butikker i hele Norge. 

I 2015 fikk vi også enerett på import av Lintbells sine produkter til Norge.

Du kan kontakte Speratti by Veronica Helen Åsheim her.

PLUSH PUPPY ER ENESTE HUNDESERIE SOM ER LAGET AV RENE NATURLIGE ORGANISKE MATERIALER!

Plush Puppy har spesialisert seg innenfor hundeproduker for den seriøse hundeutstiller og hundesteller. Plush Puppy distribueres på verdensbasis, og markedsledende innenfor sitt felt i veldig mange land. Plush Puppy er laget i Australia, men du handler selvfølgelig fra vårt selvstendige lager i Bergen, Norge.

Shampo

Alle plush puppy shampoer er laget av naturlige naturskapte ingridenser. Alle er organisk, miljøvennlig og har aldri blitt testet på labratoriedyr.

Vi anbefaler at du bruker våre shampoer utblandet med minst 1:3 (1 del shampo, 3 deler vann) opp til 1:10 (1 del shampo, 10 deler vann) for generelt vedlikehold. For stell til utstilling, bruk forholdet 1:5 (1 del shampo og 5 deler vann).

Plush Puppys shampoer er av den høyeste kvalitet, ekstremt performant og passer svært godt for den kresne utstiller som søker det lille postitive utfallet for å gjøre det lille ekstra. Du kan mikse to shampoer sammen eller bruke forskjellige shampoer på forskjellige deler av hundens kropp. F.eks All purpose for glans, Body Building for ekstra løft og volum til pelsen, Whitening shampo for å nedtone uønskete farger, for å oppnå perlehvite toner på hvite områder eller dyprensende for å lyse opp en misfarget eller fettete pels ol.

–> Se våre produkter

Balsam og behandlinger

Noen ganger trenger du å mykne opp eller flate ned en pels, mens andre ganger trenger du bare å rehydrere og fukte den. Situasjonene og ønskene er like mange som hver enkel rase er unik. Plush Puppy har formulert flere forskjellige balsamprodukter som vil tilfredstille enhver rase og den kresen pelssteller.

For en hengende pels foreslår vi at du prøver vår Silk Protein Conditioner grunnet dens antifloke egenskaper. For hunderaser med stri pels eller mye pels velger du Seabreeze Oil som den siste finishen i vasken. Den tilfører glans og fuktighet uten å mykne/flate ned pelsen.

Alle balsamproduktene er laget av så naturlige naturskapte kilder som mulig.

–> Se våre produkter

Dråper

Plush Puppys naturlige plante essens ekstrakter er hentet fra naturlige blomster essenser og er en alternativ framgangsmåte for å håndtere hundens adferd.

Mens det er andre planteekstrakt essenser for folk og dyr, Plush puppy sine naturlige plante essens ekstrakt dråper er spesielt laget for utstillingshunden og miljøet rundt den, for å assistere i de ubehagelige tidspunktene som f.eks reisen til utstillingen, ukjent miljø og ukjente omgivelser, kjedsomhet, hyperaktivitet, dårlig konsentrasjon osv. Selvfølgelig kan dråpene benyttes i hjemlige situasjoner også, men er perfekt den lille ekstra detaljen til perfeksjon på utstillingsdagen.

Plush Puppy har mange suksesshistorier gjennom årene av fornøyde kunder som har brukt Plush Puppy sine plante essens ekstrakter.

–> Se våre produkter