Er dette årets Plush Puppy hund? Møt Jonson

Vi i Plush Puppy Norge er i gang med enda en kåring av årets Plush Puppy hund, og vi skal nå presentere alle våre kandidater. 

Møt dagens kandidat: Jonson

Navn: Oxzar Amazing Bel`s Toffy, til daglig lyder han navnet Jonson
Eier: Nina Østli
Om hunden: Vår Yorkshire terrier som heter Oxzar Amazing Bel`s Toffy, til daglig lyder han navnet Jonson, er årets mestvinnende Yorkshire terrier her i Norge både 2015 og 2016. Han er også mest vinnende York på NKK sine utstillinger 2016.
Forhold til Plush Puppy: Med en rase som har stort fokus på pels, er jeg kjempe fornøyd med de produktene jeg har prøvd fra Plush puppy.

På vår rase er pels helt avgjørende og da er gode produkter viktig. Jeg starter med deres produkter allerede på de unge håpefulle valpene med god balsam spray. Den fungerer også utmerket på de voksne hundene som er i full pels. Den brukes i tørr pels, til daglig gjennombørsting og etter bad i våt pels.

Ingen av hundene har hatt noen form for hud reaksjon. Den fungerer så fint. Vi opplever flott og glansfull pels på hundene våre. Den er også super fin for å unngå statisk pels. Vi er så fornøyd med plush puppy.

 

  

Trykk her for å avgi din stemme!

Slik kåres vinneren:

  1. Den som får flest «likes» etter endt konkurranse, kåres som vinner!
  2. Konkurransen går fram til 06 Juni klokken 23.59

Dette får vinneren:

  • Heder og ære
  • Krones som «Årets Plush Puppy hund 2016»
  • Gavekort på 1000 kroner
  • Pokal som synlig bevis

Les mer her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *