Er dette årets Plush Puppy hund? Møt Kygo

Vi i Plush Puppy Norge er i gang med enda en kåring av årets Plush Puppy hund, og vi skal nå presentere alle våre kandidater. 

Møt dagens kandidat: Kygo

Navn: Every Minute of Love Royal Rain «Kygo»
Eier: Helene Nilsen
Om hunden: Kygo en en ekstremt happy go lucky hund! Elsker alt med livet! En av Kygo’s favoritt ting er gjørmebad. Han er ikke typen til å små tusle oppi gjørma, men tar seg rett å slett et gjørmebad når mulighetene er der! Han elsker alt av aktiviteter, men agility er helt klar favoritten. Vi tilbringer også en del tid på utstillinger hvor han har gjort det utrolig bra!
Forhold til Plush Puppy: lush puppy har reddet oss i hverdagen til tross for all gjørmebading og røyteperioder! Han får en utrolig god og sunn pelskvalitet! Og en prikk over i’en er at de også lukter godt og holder det de lover! Vi er stor fan og faste plush puppy kunder! Vi elsker alle produktene og det går i alt fra yumega showdog- OMG- quick fix- white shampoo- puffydog og mye mye mer😄 Legger med litt bilder fra NKK Ålesund i helga hvor kygo dro med seg både Best i rasen og stor certet kun 16 mnd gammel 😃 Og kritikken var nok en gang » flott pels»!

 

Trykk her for å avgi din stemme!

Slik kåres vinneren:

  1. Den som får flest «likes» etter endt konkurranse, kåres som vinner!
  2. Konkurransen går fram til 06 Juni klokken 23.59

Dette får vinneren:

  • Heder og ære
  • Krones som «Årets Plush Puppy hund 2016»
  • Gavekort på 1000 kroner
  • Pokal som synlig bevis

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *