Nå er OMG i 2 størrelser!

Flerbruksspray. Fjerner skitt, Vannløselig og vil ikke bygge opp pelsen. Når du først prøver den, vil du skjønne hvorfor produktet har fått navnet O.M.G.

Denne er ferdigblandet og klar til bruk! Nå kommer den både i 250ml og 500ml! 

En revolusjonerende grooming spray som kombinerer alle aspekter av nyeste teknologi, kombinert med gammel fornuft og erfaring. OG DET VIRKER!!! Fjerner (lett) skitt, er en super spray til bruk på hann hunder som er blitt seig og gul av urin under buken. Spray på, frotter, børst tørr, eller føn. Forebygger floker og er flokeløsende. Produktet er vannoppløselig. Bygger ikke opp pelsen.

Fjerner hårspray og annen styling. Kan også brukes som en ren grooming spray. Brukes på våt eller tørr pels. Super første hjelp når man er på reise å bare vil friske opp pelsen, uten å måtte bade!

Spray på i tørr pels, børst, håndkle tørk, eller føn! Pelsen ser ren og pen ut, lukter friskt. Er et allsidig produkt, så her er det bare å bruke fantasien! Om du lurer på hvorfor produktet har fått navnet: O.M.G.! Ja, prøv det, så skjønner du hvorfor!!

Til dem som ønsker en super glatt og flat rygg pels. Spray O.M.G over rygglenden, legg et dekken/håndkle over, da blir pelsen flat og glatt, og alle uønskede tuster som stikker opp legges flat!

Brukes slik: Ferdig til bruk spray, trenger ikke å blandes videre. Bruk i tørr eller vår pels, før du børster eller fjerner floker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *