Stelleguide for Sankt Bernhard Hund

En god solid hund med sterke ben og kropp og en god litt glatt liggende pels med god tett underull som skal skinne av helse og vitalitet!

Oppriktig, så trenger denne hunden en del produkter for å holde pelsen i god stand da veldig mange oppdretter og eiere velger å ha disse hunden utendørs, noe som de fint tåler. Beskyttelse og fuktighetsgivende produkter i hverdagen vil holde pelsen i god kondisjon og gjøre stellet før utstillings dagen mye lettere. Å olje pelsen som forebygging er bedre enn en pelskur for denne rasen. Bruk en Plush Puppy Seabreeze Oil tskje til 4 liter vann  – svamp godt gjennom pelsen og ikke skyll. Bruk dette i stedet for balsam. Balsam vil flate og myke pelsen og denne rasen krever en tøff pels. (Brukes også etter shampo, i stedet for balsam -­ Ikke skyll) Daglig bruk av Plush Puppy Sun Shade om sommeren påføres rikelig langs rygglinjen, dette vil bidra til å forhindre «splittede ender». Den røde pelsen brennes lett.

Bruk Plush Puppy Reviva Coat når du børster hunden din i hverdagen, og foran en utstillings dag. Dette er en ikke «fettet» fuktighetskrem i en spray mousse form, beste måten å få en jevn fordeling i pelsen på og for å ikke bruke for mye tid på en så stor hund. Trykk ut mousse tilsvarende to Golfballer og bland det i to kopper vann oppi en spray flaske. Bruk dette så ofte du trenger  – uten frykt for å overdrive. Dette vil holde pelsen hydrert og flokefri med maksimal elastisitet til pelsen.

På et tidspunkt vil du ha ganske mye jobb for å komme deg gjennom alle de shampoene som en Sankt Bernhard pels trenger i de forskjellige sesongene, gammel pels, ingen pels, ny pels og missfarging/ gulning på det hvite i pelsen. Det er ingen snarvei for en dobbelpelset utstillingshund da deres pels hele tiden er i forandring.

Så, når hunden din er i korrekt pels, bruker du Plush Puppy All Purpose Shampoo 5: 1 (5 deler vann til en del shampoo) på hoveddelen av pelsen – for maksimal glans. Når pelsen er gammel og dehydrert, bruker du Plush Puppy Conditioning Shampoo with Evening Primrose på dehydrert områder for å løse død pels, toving og tørre splittede ender, og All Purpose with henna på resten av kroppen. Når hunden din er avrøytet, bytt til Plush Puppy Body Building Shampoo som er spekket med hvetekim proteiner for å bygge opp pelsen. Bruk denne sjampoen når det ikke er nok pels til å forme den ønskede silhuett. For alle disse typer pelser, bruk også Seabreeze Oil (1 teskje til 4 lt vann) ha i pelsen og skal ikke skylles ut. For alle hvite områder som bena, bryst og ansikt, bruker du Plush Puppy Whitening Shampoo fortynnet 3­1 La dette stå i noen minutter mens du bader resten av kroppen og skyll. Dette er en toning sjampo og vil bidra til å redusere uønskede varme toner. Kan brukes på de falmede røde områder for å få de kjølige tonene tilbake til varme farger. Gjelder områdene som har mistet sine kjølige toner på grunn av sol bleking. Hvis du foretrekker en mer kremaktig hvit pels i stedet for en perlehvit, bruker Plush Puppy Deep Cleansing Shampoo på de hvite områdene. Ha dette på i 5 minutter eller lengre for maksimal bleking. Bruk dette utvannet på 3: 1 eller ufortynnet i en våt Hva gjør du i tørkeprosessen. Jeg bruker en turbo blåser som blåser kjølig luft ut i kraftig styrke!

Dette er en stor hund å tørke og ved å tørke hunden hjelper du til med å redusere event. bølgete områder og gi mer løft til områder som trenger mer volum. Bland en teskje Plush Puppy Volumising Cream til en kopp vann til områder som krever mer løft. For bena bruker du Plush Puppy Puffy Dog, en god og sterk hold mousse som er helt vannløselig og ikke klissete. Du kan blande til en teskjes Plush Puppy swishy Coat med en teskje Plush Puppy Blow Dry Cream i en kopp vann og spraye rikelig over overlinjen ­ gjør dette når du blåse tørker hunden. Bruk Plush Puppy Cushioned Pin Brush til 3/4 tørr og gjør deg deretter ferdig med Plush Puppy Porcupine Brush og børst MOT pelsen. Dette vil redusere og praktisk talt fjerne enhver bølge eller for krøller i pelsen.

På utstillingsdagen vil du se din Sankt Bernhard klar for ringen motivert og klar. Dens pels tekstur skal se perfekt ut og hans silhuett skal ha den ideelle formen du har i ditt sinn og ut i fra standard. Plush Puppy Coverup Cream brukes sparsomt med en knapt fuktig svamp i hvite områder som er «litt» rødlige og legg dette lag i lag til du har oppnådd ønsket dekning. Avslutt med løs kritt. Tørk og børst før du skal i ringen..

Ved uhell, bruker du Plush Puppy Wonder Wash på det området som er blitt tilgriset. Dette gir et veldig rent resultat, eller du kan bruke Plush Puppy Powder Puff, et pulver som renser og deodoriser ­ dypp en myk børste oppi boksen med Powder Puff regular, dunk overskuddet av pulver lett av og børst inn i pelsen der uhellet har vært. Du kan event. bruke hendene. Og vips….. hunden er ren og ikke minst lukter rent. Veldig praktisk å bruke rundt den våte munnen til disse hundene når de sikler.

Helt til slutt, en dusj av Plush Puppy Shine & comb som den siste finish og din hund er helt klar

Lykke ti!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *