Stelletips for høstmørket..

Høstmørket er for fult over oss og mange av dere opplevde snøfall denne helgen! Her er noen stelletips nå som høsten er i gang…

For å klare å holde hunden din i «full» pels hele året, bør du bade den èn gang i uken og gre i gjennom for å få bort død pels. Slik stimulerer du huden til å produsere ny pels, slik at du til enhver tid vil ha en vekst av pelsen.

Når man bader ofte, er det veldig viktig å kure pelsen med Coat Resque innimellom for at den ikke skal bli tørr. Det er også svært viktig å bruke grooming sprayen OMG når du børster hunden til daglig. Børst ALDRI i tørr pels, da knekker hårstråene og du ødelegger pelsen. I tillegg til å være en fantastisk grooming spray, er OMG også en knallgod flokeløser. Den impregnerer også pelsen slik at smuss og skitt ikke fester seg så godt. Kan også brukes til å fjerne olje i pelsen og til å børste opp hunden din til utstilling. ( knakande kjekk spray til utstillingsdag 2 for å slippe å bade hunden din opp igjen til neste dag.)

dog-grooming-1

Dersom pelsen har blitt svært tørr kan det være et smart triks å blande litt Seabreeze Oil inn i balsammen. Seabreeze Oil roer ned pelsen og stopper/hindrer at hårstråene knekker.
Her har Plush Puppy nettopp kommet med en nyhet som heter TLC. Dette er en balsam spray laget med en formula som du trygt kan la sitte i pelsen mellom badene i perioder du bygger opp pelsen.
Ellers er Reviva coat og Protein Coat Balm også veldig bra å knipe inn i pelsen for å tilføre fuktighet. Protein Coat Balm er dessuten et «must» å ha med seg på utstillingsdagen for å roe ned statisk/urolig pels. Tyngder ikke og virker fantastisk bra!

Hvis du i tillegg til det som er nevnt over, for å sette «kronen» på verket starter med å gi hunden din Yumega Show dog (gir meget glansfull pels) og Yumega Boost (gir mer pels/ bedre og kraftigere pels) nå i månedene frem til NKK Lillestrøm og Norsk vinner, vil du kunne med stolthet vise frem en skinnende flott Show Dog som har det lille «ekstra» som dommeren ser etter.

PS. Husk å bruke Deep Cleansing shampo uken før og den dagen du bader hunden til utstilling. Denne shampoen er en form for «avfetting» og du får dermed et bedre resultat ved at du renser pelsen. Tenk dere forskjellen på om dere vasker bilen deres med eller uten avfetting. Det blir det samme her 😉 😉

dog-grooming-in-manchester

Vi i Plush Puppy Norge står til tjeneste dersom det er noe dere lurer på. Vi har produkter til ethvert pelsproblem, eller for å holde pelsen til din hund i topp condition.

Alle varene finner du i vår nettbutikk Plushpuppynorge.no.

IKKE GLEM REFLEKS!!!

HUSK: Det er ikke juks å være to steg foran konkurrentene! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *