Vi tyvstarter romjulsalget en dag før!

Vi i Plush Puppy Norge tyvstarter Romjulsalget allerede nå, en dag før! Det er hos OSS du får de gode prisene! 

Vi smeller på trommene og lader opp til tidenes romjulsalg her på Plush Puppy Norge

Let’s Face It – Ansiktsshampo KUN 189,-

Lets face it er en unik ansiktshampoo som har spesielle naturlige ingredienser for rense og berolige både folder/bretter i hundens ansikt. Ekstraktene av Blue Cypress er ekstremt effektiv på Brachycephalic ansiktstyper hvor rynker kan bli både infiserte og såre. Les mer her. 

 

Pixie Dust – 125g  KUN 149,-

Ultrafint hvitt pulver som skinner i solen og under lyset. Dette er det ultimate pelsstellepluveret som gir din hun den vinnende fordelen! Les mer her.

 

Odour Muncher 175ml KUN 189,-

Forskjellig fra alle andre luktfjernere!! Denne fantastiske deodoranten knuser de uakseptable luktene der andre bare maskerer! Les mer her.

 

Reviva Coat – 250g KUN 249,-

Fuktighetsgivende skum som skal virke som en ”leave in” kur som ikke skal skylles ut. For alle typer pels. Den vil ikke etterlate noe fett eller olje rester i pelsen. Brukes som en del av din vaskerutine, eller bare innimellom for å rehydrere kjedelige/tørre pelser. Les mer her.

 

Apprehension Flower Essence Drops- 25ml KUN 229,-

Er din hund nervøs, utilpass, usikker eller engstelig? Disse dråpene kan hjelpe til med å få frem det beste hos din hund. Les mer her.

 

Hormone Balance Flower Essence Drops 25ml KUN 229,-

Dette er 100 % naturlige dråper, som er utvunnet og har med seg kraften fra planter. Hormon balancer kan hjelpe hunden din med ubalanser i f.eks menstruasjonssyklus, unnfangelse, reproduktive problemer, under eller overaktivitet i forhold til seksuell aktivitet og etter valpene er født. Les mer her

 

Hyperactivity Flower Essence Drops – 25ml KUN 229,-

Er din hund ‘litt på tå’ – våre hyperaktive dråper kan hjelpe deg med å roe ned din hund og gjøre deres tid sammen mer fredfull. Les mer her

 

Show Reviver Flower Essence Drops – 25ml KUN 229,-

Viser ikke din hund sitt sanne potensial? Har tiden på reise begynt å vise seg på hunden, eller er flerdagerns utstillinger begynt å vise seg på din hund? Plush Puppy sine ‘Show Reviver Flower Essence Drops’ er ett ‘MUST’ for enhver hundeutstiller. Les mer her.

 

Travel Well Flower Essence Drops – 25ml KUN 229,-

For hunder som sliter med reisesyke, stress, sleving. Enkelt i bruk: 12 dråper før du reiser! Les mer her

 

Quick Fix Spray On Conditioner KUN 199,- / 309,-

En spennende hurtig løsning for dehydrerte pelser hvor et lett look er avgjørende. Ikke for volum. Anbefales for: Stelle Sheltier, Collier, Old englisher etc. Bruk på tette pelser som ikke er helt tilbake i full pels for løft og fluff på utstillings dagen. God for å løse opp floker og virvler som kommer av for lite pels. Les mer her

 

Natural Conditioning spray-på-shampo med Evening Primrose KUN 99,-

Vi er stolte av å kunne presentere denne nyheten som gjør livet ditt som hundesteller mye enklere: En 500 ml spray direkte på shampo som selvfølgelig er laget utelukkende fra organisk materiale. Les mer her!

 

Natural all purpose spray-on-shampo med henna 500ml KUN 99,-

Vi er både glade og stolte av å kunne introdusere denne herlige ferdigblandede 500 ml shampoen som kommer i en praktisk flaske som du bare kan spraye direkte på. Enklere enn det blir det ikke! Les mer her.

 

Herbal whitening spray-on-shampo med ginseng 500ml KUN 99,-

Vi er glade for å kunne introdusere den svært enkle i bruk Herbal Whitening 500 ml spray direkte på ferdigblandet shampo. En innovativ spray på shampo som er utvunnet av utelukkende organiske kilder med ginseng ekstrakt, protein og fiolett tone kombinert i en formula som gjør det mulig å spraye på uten å måtte blande ut på forhånd og uten å tape den rike ingredienslisten som konsentratet har. Les mer her

 

Introduksjons pris! Okseører 10 stk

Okseører  er et snack som kan fungere for hunder med følsom mage. Les mer her

 

Tennisball 3pk KUN 20,-

 En forsterket tennisball-leke i flere forskjellige farger. Laget med en mix av slitesterkt polyester og gummi. Les mer her.
 

Tyggeleke gris m/ pipelyd KUN 20,-

Slitesterk og gøyal pipeleke i form av en gris. Laget av slitesterkt PVC og piper for å holde hunden underholdt. Les mer her.

 

Tyggeleke m/pipelyd KUN 20,-

 Herlig tyggleke som gir feedback til hunden i form av pipelyd. Laget i slitesterk PVC. Les mer her.
 
+++ ENDA FLERE TILBUD!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *