Vinneren i vår Facebook konkurranse!!

Vi kjørte i gang enda en Facebook konkurranse hvor vi sladdet navnet på ett produkt. Alle som gjettet riktig produkt var med i trekningen. Nå er vinnerer trukket!

Shine and comb
Shine and comb

Produktet var selvfølgelig Plush Puppy Shine and comb. Denne herlige 250 ml flasken som er en oljefri pelsspray. Vidunderlig for en øyeblikkelig sunn og skinnende pels. Gjør topplinjer og hvite områder virkelig bra slik at det fanger dommerens øyne.

Anbefalt for: Vidunderlig for å trekke fram glamouren i glansen og fargen som en siste finish på raser som Mops, Rottweilere, Boxere osv. Brukes som en i siste liten finish på ryggen til raser som amerikansk cocker, afghanske Mynder osv. Passer også for hunder med tykkere pels.

Brukes slik: For en øyeblikkelig glans, spray på en tørr pels og børst lett. Kan bli brukt i både tørr og våt pels for flokeløsning. Fantastisk for en rask børste økt av flytende pels som på for eksempel. Afghanske Mynder eller brukes i pelstuppene på Salukier, Settere osv.

Og nå er vinneren kåret…

Plush Puppy Norge gratulerer Adriane Andersen som vinneren av konkurransen. Send oss din adresse og vi sender avgårde produktet med en gang!

GRATULERER!!

Lik oss på facebook og vær med i framtidige konkurranser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *