4 tegn på sensitiv kløende hud hos din hund

Akkurat som hos mennesker, er hunder med sensitiv hud mer trolig til å få en reaksjon på triggere – de elementene i deres nærmiljø som for eksempel pollen, gress, flått eller støvmidd.

Kontakt med noen av disse irriterende elementene kan få din hunds hud til å begynne å klø, som igjen fører til kløing, skraping og biting. Hvis dette får fortsette uten tiltak kan det føre til skade på både hud og pels – Noen hunder kløer vekk pelsen på visse punkter, noe som igjen får dem til å føle seg ukomfortabel og skader hele pelsen deres.

4 tegn på at din hund har kløende sensitiv hud

  1. Klør og skraper din hund?
  2. Biter din hund i pelsen sin?
  3. Slikker de potene sine eller gnir ansiktet mot møbler/tepper?
  4. Tilsier pelstilstanden eller rasen at deres pels trenger ekstra oppmerksomhet?

 

YuMEGA Itchy Dog er fullpakket med Omega 3 og 6 oljer for å hjelpe hunden din med nettopp disse triggerne, og hjelpe dem med å stoppe kløen og dermed føle seg mer komfortabel.

Stopper trangen til å klø

Hver hund har forskjellig terskel når det kommer til behovet for å klø og skrape. I det øyeblikket den terskelen er nådd, er det veldig vanskelig å få dem til å stoppe. Ekstra GLA fra medisinplanten Agurkurt (starflower/Borage) hjelper med å roe ned trangen til å klø, noe som igjen øker deres terskel og hjelper din hund dermed med å klø, skrape eller bite av seg pelsen.

 

Beroliger og lindrer

Beriket med høye nivåer av Omega 3, har Lintbells Omega 3 fra laks hjulpet mange hunder med å berolige og lindre sensitiv hud.

 

Nærer huden fra innsiden

YuMEGA Itchy Dog er rik på Omega 6, en nøkkelingrediens for fuktighets barrieren i huden, som hjelper til å beskytte huden for irritasjon, samt nærer myk og god hud. I tillegg til dette, så kommer det i tillegg vitamin E fra rike plantekilder som bygger opp under hudens naturlige forsvarsmekanismer.

 

TIPS! Etter en tur med hunden, tørk de med ett lett vått håndkle før du slipper de inn i huset igjen. Hvis de er sensitiv mot pollen vil dette fjerne det fra deres pels og poter og holde hjemmet fritt for kløende triggere.

Les mer om Itchy dog her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *