Er hunden din klar for DOGS4ALL?

Nå nærmer ÅRETS STORE begivenhet seg…….hundefest hele 3 dager til ende.

Nå er det på tide å forberede hunden din til Dogs4All Lillestøm og Norsk Vinner utstilling. Etter en lang vår og sommer med utstillinger, børsting, kamming, styling, reising, sol og regn er det viktig nå å få restituert din hunds pels. Det er ikke for sent å få gjort noe med pelsen slik at den er i tipp topp stand til Norsk Vinner på Lillestrøm.

HVA ER DOGS4ALL?

Dogs4All er Skandinavias aller største hundemesse for folk med og uten hund. Her er det massevis å lære, og en mengde aktiviteter for alle hundeinteresserte. Her kan du blant annet møte over 300 ulike raser, gå på valpeshow, oppleve NM i «sitt og bli», få gratis groomingtips eller bare benytte deg av alle de eksklusive messetilbudene. Velkommen – med eller uten hund.

HVOR OG NÅR? 

Velkommen til Norges største hundefest Dogs4All 17. – 19. november på Norges Varemesse i Lillestrøm

PLUSH PUPPY:

Plush Puppy Norge stiller selvfølgelig med stand og håper du tar turen innom! 

Her er våre tips:

Deep Cleansing Shampoo

Det første dere bør gjøre er å ta en dyprens vask med Plush Puppy sin Deep Cleansing Shampo. Vask og skyll. Denne fungerer som en «avfettning»

Videre så bruker man den Plush Puppy shampoen som er anbefalt til sin rase. Når denne er skylt ut, kniper du ut vannet av pelsen så den ikke er «rennende våt».

Coat Resque

Deretter tar dere i pelskuren Coat Resque. Denne skal masseres inn i pelsen og du vil kjenne hvor godt den trekker inn. Ha i kur til du kjenner at pelsen er mettet. La virke i ca. 10 min og skyll ut. Ha i balsam til slutt.

Dette bør gjøres snarest mulig, og ihvertfall innen 3 uker før utstillingen. Ta gjerne to slike behandlinger med en ukes mellomrom dersom pelsen er veldig tørr.

I tillegg anbefaler vi at dere begynner med/fortsetter med kombinasjonen Yumega Show Dog og Yumega Boost. Disse to produktene skal gies i maten til hunden hver dag.

Innen 3-6 uker merker du at pelsproduksjonen øker og gir du dette kontinuerlig får du en sterkere og glansfull show pels, friskere hud og allmenhelse, konstant pelsproduksjon og mindre røyting.

 

Ellers så anbefaler vi generelt til alle, utstilling eller ikke utstilling å bruke Plush Puppy SEABREEZE OIL nå som høsten/vinteren kommer. Mange hunder blir tørre, sprøe og krusete i pelsen på denne årstiden.

Bland i 1/2-1 teskje Seabreeze Oil enten i shampoen eller balsamen når du bader din hund, så tilfører du smøring og forhindrer at tuppene knekker/deler seg så lett.

Vi i Plush Puppy Norge ønsker alle våre kunder som skal til Lillestrøm lykke til og ser frem til å høres deres resultater. Vi setter veldig stor pris på om dere tar turen innom vår stand på Dogs4All og hilser på.

SUPER Groomer Natalia Belucci vil bli å finne noen timer på vår stand en av dagene, og kan svare på spørsmål/ gi tips mht. grooming og pels. Dette kommer vi tilbake til med nærmere beskjed på vår hjemmeside og fb side.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *