Da er sommeren over og høsten gjør sitt inntog over vårt langstrakte land.

 

Vi håper alle har nytt den flotte sommeren vi har hatt i år med deres firbente venner, og at dere nå har begynt å forberede dere for kortere og våtere dager fremover.

Vi ønsker å være med på å gjøre disse dagene bedre for både eier og hund, og i den forbindelse har vi nå tilbud på noen av våre beste produkter.

Vi anbefaler å bruke grooming sprayen OMG når du børster hunden til daglig. Børst ALDRI i tørr pels, da knekker hårstråene og du ødelegger pelsen. I tillegg til å være en fantastisk grooming spray, er OMG også en knallgod flokeløser. Den impregnerer også pelsen slik at smuss og skitt ikke fester seg så godt. Kan også brukes til å fjerne olje i pelsen og til å børste opp hunden din til utstilling. ( knakende kjekk spray til utstillingsdag 2 for å slippe å bade hunden din opp igjen til neste dag.)

 

O.M.G 0,5L ready to use.

Finnes ferdigblandet i to forskjellige str. 500ml og 250ml, og i konsentrat på 500ml

https://plushpuppynorge.no/produkt/omg-ready-to-use-500ml/

Coat Rescue

Når man bader ofte, er det veldig viktig å kure pelsen med Coat Resque innimellom for at den ikke skal bli tørr. Dette er en superbra pelskur som gir fuktigheten tilbake til pelsen bare etter ett bruk. La virke ca. 10 min mens du jobber den inn i pelsen!

SeaBreeze oil

Dersom pelsen har blitt svært tørr kan det være et smart triks å blande litt Zeabreeze oil inn i balsamen. Zeabreeze oil roer ned pelsen og stopper/hindrer at hårstråene knekker.

 Vi vet at mange tenker “Å, nei… det orker jeg ikke” når vi nevner at det er lurt å bade hunden 1 gang i uken. De aller fleste gruer seg fordi det tar så lang ting å føne hunden tørr etter et bad.

Men dette problemet har Plush Puppy løst for dere. De har utviklet et produkt som halverer tørketiden når du føner/blåser pelsen tørr. Vi kaller det FAST fordi et av ingrediensene gjør slik at vannet fordamper raskt, og du vil kutte ned på tørketiden. Forskning har vist at det kan ta 50% mindre tid for å få hunden tørr.

 

FAST blow dry spray

Veldig mange hunder sliter med leddene sine nå som kulden og vinteren kommer, og hundeeiere gruer seg til denne tiden da det er vondt å se at dyrene våre har det vondt.

En hund trenger ikke å være gammel for å ha vondt i leddene. Innen en hund viser halthet eller smerte, har det gått langt ettersom de ikke klarer å gi beskjed når det begynner å gjøre vondt.

For å holde leddene friske og raske, for å hjelpe stive ledd og eldre hunder å holde seg i bevegelse har Lintbells utviklet noen ulike alternativer:

 

YuMOVE  serien til Lintbells:

 

YuMove dog

YuMOVE Dog

* YuMOVE Dog er Storbritanias ledende produkt for akkurat leddproblemer, redusert bevegelighet osv. Produktet er klinisk bevist (Royal veterinary College Of London) å gi en økt mobilitet på så kort tid som 6 uker! De fleste som tester YuMOVE Dog merker en forbedring mye raskere enn dette.

Dette produktet er noe som alle hundeiere som har hunder med leddsmerter burde prøvd!

Garantert virkning!

 

Yumove active dog 

Yumove active dog er ett PREMIUM produkt for å hjelpe din hund med restitusjon etter trening og hjelper voksende hunder med å være i tipp topp form.

* YuMOVE Active Dog er leddtabletter som forebygger og fungerer som en støtdemper for leddene. Anbefales til yngre hunder (opp til 6 år) som enda ikke viser symptomer.

 

  • Fremmer mobilitet
  • Vedlikeholder aktive ledd
  • Hjelper leddenes restitusjon etter trening
  • Agillty og bevegelighets formula

YuMOVE Working Dog

* YuMOVE Working Dog er utformet for hardt arbeidende hunder, og  fungerer den som en støtdemping og smører leddene, men den hjelper også til at hundens innhenting etter en hard arbeidsøkt blir mye mer effektiv.

 

Den er klinisk bevist at den virker innen 6 uker!*

  • Rehabiliterer stive ledd
  • Støtter og underbygger leddenes oppbygging
  • Fremmer mobilitet i leddene
  • Klinisk bevist å virke på bare 6 uker!*

      Alle Lintbells sine leddprodukter er førstevalget hos dyrlegene i hele Storbritania!**

 

        Alle disse produktene har vi nå 10% på i nettbutikken vår  i perioden 14/9-18 til  21/9-18

 

Når kun det beste er godt nok for din beste venn.

   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *