Nå nærmer årets store begivenhet seg, Dogs4All 2017

Vi i Plush Puppy Norge ønsker å «toppe» våre tidligere rekorder med besøkende på vår stand under Dogs4All og i år blir det jo ekstra kjekt når det braker løs med et hundeeventyr uten like……… hele 3 dager til ende!

Hva gjør man ikke for å vise at man setter stor pris på våre kunder., jo…….. vi knaller til med gode tilbud alle 3 dagene, fredag-søndag.

Alle Lintbells produkter – 20 % avslag. Inkl. i dette er alle Yumega produkter (Show Dog, Boost, Itchy Dog og dog) , alle Yumove produkter ( leddprodukter), alle digestive produkter (mage produkter) og alle Yu Care produkter (Silver Water, skin balm osv).

Av Plush Puppy produktene gir vi hele 20 % avslag på Fast, Revita Coat, Ruffy tuffy, Odor Muncher, Quiq Fix, Let`s Face It og Herbal Essense dråper.

Alle spray shampoer ( 3 forskjellige typer) kun: 99,- pr. stk.

I tillegg til disse tilbudene deler vi ut 2 stk. gavekort på 400,- kr. stk.

For å være med i trekningen på disse to gavekortene kommer du innom vår stand og svarer på 4 enkle spørsmål og ligge svarslippen i en boks.

Trekningen foregår søndag ettermiddag og vinnerne blir publisert på vår fb side.

Og så til slutt ENDA en overaskelse 🙂 Vi har med oss et vareparti med hundeutstyr som selges ut til – 50% avslag. Her er det førstemann til mølla!!!!!

Så folkens, hjelp oss å dele dette innlegget til dine hundevenner og vær med på å lage årets plush Puppy Stand til den beste ever!!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *