Er dette årets Plush Puppy hund? Møt BeBe

Vi i Plush Puppy Norge er i gang med enda en kåring av årets Plush Puppy hund, og vi skal nå presentere alle våre kandidater. 

Møt dagens kandidat: BeBe

Navn: Magic Charm’s Busy Being Fabulous «BeBe»
Eier: Jill Jeanette Johansen (medeier: Jill Isabel Johansen)
Om hunden
BeBe er min lille skatt som alltid er glad i alle, barn, andre dyr, og ikke minst mennesker. Han synes alt er kult uansett hva det er bare så lenge han er sammen med meg 😊 Han er utrolig sosial, og alle som vil får både kos og nuss ❤ Han elsker utstilling, og når han skjønner jeg skal bade og style han så kommer han løpende…. JIPPI nå skal vi på tur igjen 😊 Den dagen vi skal dra på utstilling så er han i ekstase, bare logrer og er så happy 😊 Han gjør virkelig et inntrykk på de fleste vi møter med sitt herlige temperament ❤ BeBe og jeg har også vært på fotoshoot hvor bildene skal brukes til noe spennende senere i år. Han har gjort det utrolig bra på utstilling. Han er en flott hund, men som jeg alltid har sagt så har Plush Puppy produktene gjort det lille ekstra for oss. Det er virkelig prikken over I’en. Vi får alltid utrolig flotte kommentarer for pelsen, og det gjør meg selvfølgelig veldig stolt. Det er moro å vise en hund med flott pels, for det er noe med førsteinntrykket når en møter mennesker, entrer ringen osv..
Forhold til Plush Puppy:
Jeg har brukt Plush Puppy i flere år, men det er først etter at BeBe kom at jeg virkelig begynte å få øynene opp for alle de ulike produktene deres. Jeg er en person som vil ha pelsen perfekt, og da begynte jeg å utforske de ulike produktene mer enn jeg tidligere har gjort. Og jeg skal si det gjør FORSKJELL på pelsen. Jeg begynte å teste de ulike produktene for å se hva som passet pelsen hans best, og nå er det bare moro å bade han når en ser det flotte resultatet 😊 Og jeg må si at jeg har fått utrolig god hjelp hver gang jeg spurt dere om noe… det er jeg evig takknemlig for. Det hjelper ikke med en fin hund i ringen og ikke pelsen er perfekt 😊 en må ikke glemme at det er helhetsinntrykket som teller, og da må den også være super. Jeg anbefaler alltid Plush Puppy så fort det kommer en spørsmål, for jeg vil også at andre skal lykkes med pels, uansett om det er til hverdags eller utstilling. Så jeg hjelper de også om de lurer på noe om produktene. Det høres ut som jeg skriver alt dette bare at det MÅ jeg gjøre, men det er ikke tilfelle… dette er fakta 😊

 

Trykk her for å avgi din stemme!

Slik kåres vinneren:

  1. Den som får flest «likes» etter endt konkurranse, kåres som vinner!
  2. Konkurransen går fram til 06 Juni klokken 23.59

Dette får vinneren:

  • Heder og ære
  • Krones som «Årets Plush Puppy hund 2016»
  • Gavekort på 1000 kroner
  • Pokal som synlig bevis

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *