Er dette årets Plush Puppy hund? Møt Charm

Vi i Plush Puppy Norge er i gang med enda en kåring av årets Plush Puppy hund, og vi skal nå presentere alle våre kandidater. 

Møt dagens kandidat: Charm

Navn: Dhoki Apsos Enrique Iglesias og lyder navnet Charm til daglig

Eier: Bjørn og Wence Tønnesen

Om hunden: Dette er NUCH Mest vinner Gulltibe hann 2015 3 beste hannhund Nkk 2015 Dhoki Apsos Enrique Iglesias Tibetansk Terrier 5år og lyder navnet Charm til daglig Eier Bjørn Samuelsen bor på Frei i Kristiansund sammen med matmor Wenche og Fancy som er Charm’s darling av samme rase. Elsker å være med på det meste ut i skog og mark og ved sjøen bader mer en gjerne det er digg. På Utstillinger har han hatt topp resultater , skåret topp kritikk på pels Dette har ikke vært mulig om vi ikke har hatt disse supre produktene som Plush Puppy har ,som har vært med på å bevare pelsen i så god kondisjon .

Forhold til Plush Puppy: Yumega Show dog Yumega boost er et must 👍 Omg og div sjampo og balsam noe for utstilling og noe for ukentlig vask i mellom utstillinger Seabreeze olj er også kjekt å ha . Vår erfaring med disse produkter er helt topp for våre hunder😋 På helgas utstilling ble Charm BIG 3

 

 

 

Trykk her for å avgi din stemme!

Slik kåres vinneren:

  1. Den som får flest «likes» etter endt konkurranse, kåres som vinner!
  2. Konkurransen går fram til 06 Juni klokken 23.59

Dette får vinneren:

  • Heder og ære
  • Krones som «Årets Plush Puppy hund 2016»
  • Gavekort på 1000 kroner
  • Pokal som synlig bevis

Les mer her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *