Er dette årets Plush Puppy hund? Møt Charm

Vi i Plush Puppy Norge er i gang med enda en kåring av årets Plush Puppy hund, og vi skal nå presentere alle våre kandidater. 

Møt dagens kandidat: Charm

Navn: Fjellbamsens Tir N’a Noir, til vanlig Charm
Eier: Linda Nordvik Østby
Om hunden: Charmy er en langhåret Sankt Bernhard på 19 mnd. Hun elsker å gå turer i skogen og være med på alt som skjer. Hennes bestevenn er Rocky, en Cairn terrier. Elsker å vise seg frem i utstillingsringen noe som har tilført henne to BIMog et BIR på 4 utstillinger i år. Men elsker også og ligge på fanget og kose.
Hvorfor skal Charm vinne? Fordi hun er en god reklame for deres produkter. Når vi stiller så får vi mye spm om hvordan jeg klarer og få henne så hvit. Så da forklarer jeg at jeg bruker deres produkter og er meget fornøyd og at det ikke lukter så parfyme av henne.
Forhold til Plush Puppy: Vi bruker deep cleansing shampoo With seaweed and green tea og herbal Whitening shampoo med ginseng. Charmy får en meget flott pels av disse produktene og de er drøye i bruk. Blir myk og fin i pelsen. Har fått skryt av dommer på dette etter at vi startet med deres produkter. Aldri mer tilbake til hva vi brukte før. Her har dere fått en fast kunde.

 

 

Trykk her for å avgi din stemme!

Slik kåres vinneren:

  1. Den som får flest «likes» etter endt konkurranse, kåres som vinner!
  2. Konkurransen går fram til 06 Juni klokken 23.59

Dette får vinneren:

  • Heder og ære
  • Krones som «Årets Plush Puppy hund 2016»
  • Gavekort på 1000 kroner
  • Pokal som synlig bevis

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *