Er dette årets Plush Puppy hund? Møt Faro

Vi i Plush Puppy Norge er i gang med enda en kåring av årets Plush Puppy hund, og vi skal nå presentere alle våre kandidater. 

Møt dagens kandidat: Faro

Navn: Lindatorps Farore Fireborn med kallenavn Faro
Eier: Karen Jonine Marthinsen
Hvorfor skal Faro vinne? Min lille Faro fortjener å vinne fordi han trenger plushpuppy produkter I sin hverdag. Han er litt plaget av kløe, men med plushpuppy sensitiv shampo og yumega itchy så har det blitt så mye bedre. Ikke nok med det, men med plushpuppy så kan han løpe og herje I skog og mark, vannpytter og søle dammer så mye han vil, for skitten bare renner av med plushpuppy! Med deres produkter er det ingen grenser for hvor og hva Faro kan være med på!
Forhold til Plush Puppy: Jeg begynte med plushpuppy etter anbefaling fra oppdretter for litt over 1 år siden, og det er desidert det beste jeg noengang har prøvd og kommer aldri til å bytte til noe annet igjen. I alle år har jeg nedbarbert min chinese crested powder puff pga vanskelig pels, men etter jeg tok I bruk plushpuppy har pelsen hennes blitt en drøm å holde på med, og nå sparer vi til lang pels igjen! Det som også er så deilig med plushpuppy er at hundene kan være med overalt fordi pelsen blir så lett å holde I orden uansett værforhold og terreng. På hytten vår har vi bare kaldt vann ved mindre vi koker vannet. Men om sommeren holder det å bare å skylde med kaldt vann og søle og drit renner av. Veldig deilig å slippe å ha med hele badet når man drar på tur! Ellers har jeg alltid med meg Quick fix når jeg reiser rundt. Den er gull verdt for alt mulig. Og spesielt uhell på utstillinger! Jeg har handlet mye av Eva Lill og hu hjelper til med alt jeg trenger! Plushpuppy er her for å bli I dette huset!!

 

 
 

Trykk her for å gå til stemmingen!

Slik kåres vinneren:

  1. Den som får flest «likes» etter endt konkurranse, kåres som vinner!
  2. Konkurransen går fram til 06 Juni klokken 23.59

Dette får vinneren:

  • Heder og ære
  • Krones som «Årets Plush Puppy hund 2016»
  • Gavekort på 1000 kroner
  • Pokal som synlig bevis

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *